Resultats de la cerca bàsica: 99

31. mousse de xocolata amb rom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
32. rom amb refresc o suc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
33. tiramisú amb crema de rom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
34. borratxo amb rom i pinya colada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
35. flam d'ou flamejat amb rom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
36. flam de cafè i rom amb gelat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. plum-cake
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís fet amb mantega, sucre, ous, farina, llevat, rom, panses de Corint i fruites confitades. [...]
38. grog
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Beguda feta amb aigua generalment calenta a la qual s'afegeix un licor fort, normalment rom, i llimona. [...]
39. tafia
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Rom sense envellir. [...]
40. cremat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part cremada d'una cosa. Beguda calenta a base de rom, cafè, pell de llimona, sucre, etc., que es flameja fins a la combustió gairebé total de l'alcohol. [...]
Pàgines  4 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>